MYSKVÄLL =)

Hej alla små Prowlare ;) Vad duktiga ni var på audition igår! Jag (Jasmine) och Emilia B.B. tycker att vi borde fixa en liten myskväll innan sommarlovet, eftersom vissa av oss kanske kommer in i ett av de andra lagen till hösten. Som en liten avslutning på våran fantastiska tid ihop har jag och Emilia fixat en liten myskväll vid ån/hemma hos Emilia. Hon bor nämligen på Östra Å gatan, vilket ligger precis vid ån. Vi hade tänkt som så att vi träffas efter skolan, man tar med sig typ korv eller något annat att äta (ett alternativ är också att köpa pizza på PINOCCIO, som ligger precis runt hörnet, också delar man på en pizza) också kan vi köpa engångsgrillar också kan vi sitta där och mysa. När det börjar bli sent så hyr vi ett par filmer och går upp till Emilia och har värsta myskvällen och tittar på film. Om det blir dåligt väder kan vi flytta upp allting till Emilia och om någon behöver gå på toa så finns ju även den möjligheten. Kvällen kommer äga rum torsdagen den 5/6, alltså dagen före nationaldagen. Skriv en kommentar om ni vill komma och samt vilken tid ni slutar skolan den dagen. I veckans slut kikar jag vilken tid alla verkar sluta och bestämmer efter det en tid efter det.

Hoppas ni tycker det verkar trevligt. Men kom ihåg :
INGEN ALKOHOL
INGA KOMPISAR, BARA LAGET
och eftersom vi är på en offentlig plats måste vi
UPPFÖRA OSS PÅ ETT BRA SÄTT

Kom även ihåg att skriva om ni kan vara med på basketmatchen! Om ni inte fått någon info om den så kontaktar ni Jasmine snarast möjligt.

Ha det bäst!
Kramar
JASMINE OCH EMILIA B.B.

image54

image55

Sheena tjejer :)

Alla som är lediga (på eftermiddagen) tisdagen den 10/6 - hör av er till mig så snabbt som möjligt så får ni veta varför.
Haha, det låter askonstigt, men gör det bara, ni kommer inte ångra er!
Ni kan också få reda på informationen efter audition på söndag!

Massa kramar
Jasmine

Mobil : 0704811843
Mail/msn : [email protected]

RÄTTNING! HADE SKRIVIT FEL MAILADRESS, SORRY

Cheerdance

Söndagen den 25 maj är det dags för Uppsala Dance Crews
uttagningar till höstens nya tävlingslag i cheerdance.


Nu har vi tävlingslagen och träningsgrupperna PYTHONS, PROWLERS, PEARLS, PREDATORS och PHANTOMS. Föreningen ser fram emot att bli större och starta fler grupper. Vi välkomnar både nybörjare och rutinerade dansare.

I år tog Uppsala Dance Crews cheerdancelag PREDATORS silver på DM i Uppsala den 16 mars och PHANTOMS tog SM guld i Cheerdance B klassen på SM den 4 maj i Borås. Och vi ser fram emot fler framgångar, medaljer och stora utmaningar.

Tider till audition den 25 maj:

Miniorer
För killar & tjejer födda åren 1996-1998:
kl. 13.00-14.15

Juniorer
För killar & tjejer födda åren 1994-1995:
kl. 14.30-15.45

Seniorer
För killar & tjejer födda minst 1993:
kl. 16.00-17.30 + kort intervjuv efter om man söker till PHANTOMS.

Om man inte kommer med i ett av tävlingslagen så kommer man få ett erbjudande om att få börja dansa i en förberedande träningsgrupp. Den förberedande träningsgruppen ger eleven mer dans och teknikträning innan man är redo för att tävla.

Audition kommer vara uppbyggd som en danslektion med uppvärmning, teknikträning, stretch och korta dansfraser över diagonalen. Vi kommer sedan avsluta med en koreografi som är inspirerad av både cheerdance, jazz, show och street.

Har du några frågor eller vill du ha mer information?
Maila Pauline Boström på: [email protected]
(Ni behöver inte anmäla er innan)

Kom ihåg tjejer

Att vi träffas kl 11 idag:)
Hoppas ni är laddade!

snart show !

Hej Flickor. =)
 Träning på DC kl 16.30 - 17.30 på fredag. Viktigt att man kommer om man ska vara med på uppvisningen. Eftersom det är innan genrepen så räknar jag med att alla kan komma? ta med er kläderna och poms.
Jasmine tar med sig ögonskuggan =)

TRäning

Träning på DC kl 1700 på Fredag, imorrgon alltså. ni som har poms...ta med dom !

SmGuld

Förlåt att vi missade träningen i lördags tjejer men vi var ju upptagna i Borås . På lördagen fick vi silver i swedish royal international ! På söndagen var det SM . OCH VI VANN GULD :D Vi saknar er flickor och ses nästa vecka ! PROWLERS = LOVE

RSS 2.0